oncontextmenu="return false">

Kolla in i helgen!

Hej alla läsare!

Fårlåt att jag inte har bloggat på typ hundra år, men har inte varit inne på datorn på ungefär en vecka, jag har bara varit inne på mobilen och det finns ingen app till blogg.se för Android. Säämst! :(

Jag tror inte jag bloggar något fram till helgen heller, men kolla gärna in i helgen, då kanske det dyker upp några bilder.


Foton tagna med Canon Eos 1100D

Hejhej, förlåt för dåligt uppdatering!

Jag fick som ni vet en systemkamera när jag fyllde år och jag gick direkt ut och fotade massor av bilder, så jag tänkte visa några oredigerade i det här inlägget. Enjoy! :)

Inte så många, men det var heller inte så många som blev bra, då jag mest lekte och höll på att lära mig kameran. ;)Min nya kamera!

Hej bloggen!

Imorgon, den 21 maj, fyller jag tonåring :D Och igår, den 19:onde så kom min mormor, morfar, morbror och min morbrors tjej hem till oss för att fira mig i förskott. Jag fick en sak som jag är supermegaduper - glad över, kan ni gissa?

Jag fick denhär:

Min efterlängtade systemkamera, Canon Eos 1100D! Nu slipper jag köpa den själv, så nu har jag massa sparade pengar att köpa annat för, jättebra!
Dessutom fick jag min morfars gamla objektiv med superzoom + en kameraväska. Så igår och idag har jag sprungit runt och fotat över tusen bilder. Kan visa er några senare!

Är jätteglad ♥

Fotoskola?
Jag är inte så säker på att jag har visat den här bilden för er (?), men det är en vattenbild som ni kan se. Jag är väldigt nöjd med den och undrar om det är någon som vill ha en fotoskola på hur jag gjorde? Har inte så mycket att blogga om, hehe, men om ni vill ha det så säg bara till!

Statistik

Måste bara skriva ett inlägg och tacka för statistiken igår. Statistiken har inte varit så bra de senaste veckorna, men igår steg den. Inte för att jag har så många läsare men det var bra för att vara min lilla blogg. Haha.
Kram på er! <3

White flowers

Gick ut och fotade lite snabbt idag. Här är två bilder.

There's always hope

Den här bilder föreställer ett mörkt rum. Ett rätt dystert rum. Det är något tråkigt som har hänt i rummet, men så ser man solen, man ser ljuset komma in i rummet. Det tolkar jag som hopp ungefär. Man kan också tänka sig att det mörka föreställer en persons liv. Dystert och att personen kanske har det svårt och jobbigt med något och så kommer ljuset och vill säga att det finns hopp. Det finns alltid hopp. Det är det jag gillar med den här bilden. Glädjen som kan plockas fram, vad som än har hänt, för det finns alltid hopp.

4 bilder på ett hjärta - 4 olika redigeringarPink pig

Haha, söt eller?

Inlägget publiceras i ''Djur'' trots att det inte är ett riktigt djur, hehe..

Yellow sky


Kungsängslilja


Gårdagens foton: Vår!

Här är några utav bilderna som jag fotade igår! Alla är beskurna och vissa har jag gjort liiite skarpare. De två sista bilderna ser ni är samma bild, bara att på den allra sista har en effekt på sig.

 

Vad tycks?


Effekter 9: Shear & Zig Zag

ShearZig zag


Det här var det sista inlägget där jag visar effekterna. det var långt ifrån alla, men några. :)

RSS 2.0