oncontextmenu="return false">

Vase and green


Landscape II


Landscape


Vegetables


Cup

Imorgon åker jag iväg på  cup! ♥ Jättekul! Kommer vara borta ända till söndag så därför kommer jag inte kunna blogga något. men ska försöka fixa några tidsinställda nu.
Yes, då vet ni, puss! <3

Siluett

S

Katt.

 
Bilden är beskuren och har en effekt på sig. Redigerad i picmonkey
Inte världens bästa bild, men kände att jag behövde uppdatera er lite, så dålig som uppdateringen har varit på sistone. 

Fixat

Det gick fortare än vi trodde. Abbonemanget och bredbandet är redan fixat! Så det kommer kanske ett inlägg lite senare när jag har hittat någon bild jag vill dela med mig av. Kolla in igen, kram ♥

Bra uppdatering från och med måndag!

Hej på er! 
 
Tänkte bara meddela att det inte kommer bli någon bloggning under helgen, då vi ska byta bredband och abbonemang på datorn. (Här hemma hos pappa) Internet kommer då stängas ner tills vi fått vårt nya bredband/abbonemang. Men på måndag åker jag och min brorsa hem till mamma och ska vara där i runt fyra veckor. Då kommer vi ha internet, så räkna med rätt bra uppdatering de veckorna. Men jag är väl tillbaka måndag/tisdag med massa bilder som jag inte kunnat föra över på pappas dator. Ni vet varför om ni har läst mitt inlägg lite längre ner. Så vi ses då! ♥
 

Somrigare!

Kände att det var dags för en ny, somrigare header, så här har ni den! Mycket roligare än den förra om jag får säga det själv. Ser du inte den ny headern? Tryck på F5 för att uppdatera. 

Gamla headern:Nya headern:


Tycks?

OrangesNails

Som ni ser på den här bilden så har jag skrivit mitt namn och satt copyright - stämpel, allt för säkerhet. Kommer att fortsätta göra det framöver. Det förstör bilderna lite tycker jag, tyvärr. me det är bara att leva med. Försök att inte tänka så mycket på det. Vad tycker ni föresten om bilden? Kram ♥

Såklart händer detta mig...

Åh, att det alltid är något som strular. Jag är hemma hos min pappa nu i två veckor framåt. Efter alla bilder som fotades igår på skolavslutningen så tänkte jag föra över dem till datorn. Men nej. det gick inte eftersom att det är första gången jag ska föra över bilderna från min systemkamera till datorn här hemma hos pappa och då måste man ju installera nån skiva för att det ska gå. Men skivan är såklart hemma hos min mamma. Asså gud så irriterande, men jaja, ni får överleva. Har bilder som redan är överförda på denhär datorn så får väl lägga upp några utav dem? Jaa, vi får göra så.


Sommarlov!

Hej alla läsae, fårlåt jättemycket för så dålig uppdatering! Idag har vi fått sommarlov och jag ska verkligen försöka få i gång bloggen nu i sommar.

Men som sagt, vi hade skolavslutning idag, blev mycket bilder på min klass. Vi slutar nämligen sexan och vår skola har bara klasser upp till sexan så nu är vår klass splittrad. </3 Kommer sakna alla så mycket..

Håller på att ladda upp bilderna på datorn, eller man var tvungen att installera nån grejj förrs för att de skulle gå, jättedygt. Jag får vänta i en halvtimme innan det är färdigt.

Men vi hörs senare!

Full fart framåt


Sveriges Nationaldag


Fotat

Tänkte bara lite snabbt meddela att det kommer upp lite bilder här på bloggen i morgon. Fotade lite idag, så ska föra över bilderna och kanske redigera dem imorgon, så då får si se. Kolla in imorgon!
Kram <3


Vad är det här?

Någon som kan gissa vad det här är? Väääldigt redigerad bild, haha^^

Fotoplanering inför helgen

Hejsan! Nu är jag äntligen tillbaka på riktigt igen. :) 

Det är jättetråkigt att vädret är så dåligt för det gör ju också att bilderna blir tråkigare, men om man vill att bilderna ska ge dystra budskap så passar det ju bra, kanske blir några sånna foton i helgen? Inget jag brukar fota direkt, men det är ju kul att testa något nytt. Vi får se hur det blir med det helt enkelt, men på söndag så ska jag iallafall på ett dop och då tänkte jag vara en liten minifotograf, hihi. Så det ska bli lite roligt, men nu gäller det bara att läsa instruktionerna till hur man formaterar min nya systemkamera... Haha! ;)


Ganska bra bild för att vara mobilkamera va? Bilden togs i söndags, då det var fint väder...


RSS 2.0