oncontextmenu="return false">

Bloggpaus

Vi kör på en bloggpaus i någon vecka, då jag ändå inte kan ladda upp några bilder bara för att min kamera inte vill samarbeta med min dator här hos pappa, jaja, är tillbaka snart! 

Konstig design

Min design har blivit jättekonstigt och jag har inte ens gjort nåt! :( Ska försöka fixa det!!

Motgångar

Det går skitdåligt för min blogg. :( När jag startade den hade jag som mål att få runt hundra läsare åtminståne, så jag bloggade, la upp mina foton, kämpade med designen, spred bloggen genom att kommentera andras bloggar och sådär. Jag fick lite lite läsare och typ minst tre kommentarer om dagen. Sen minskade det typ i maj, när jag fick min systemkamera. Då trodde jag att jag skulle få flera läsare eftersom bilderna blev bättre, men det blev tvärt om, fick mindre kommentarer, låg statistik och jag bloggade inte så ofta. De första veckorna på sommarlovet kunde jag inte ladda upp bilder för då var jag hemma hos min pappa och av någon konstig anledning så gick det inte att ladda in dem i hans dator. Sen åkte jag till min mamma och bloggade helt okej när jag var hemma, men sen var jag på en cup, på Öland och så, så det blev inte mycket bloggning iallafall. Så åkte vi för inte så länge sen till mormor och morfar också, då blev det ju ingen bloggning, så jag körde igång min fototävling, frågade folk om de ville gästblogga, allt för att hålla bloggen igång, men det blev det inte mycket av. Nästan inga deltagare i tävlingen, ingen som ville gästblogga... Nu är jag hos min pappa igen, fram till skolstart så så kan jag ju inte blogga eftersom jag har detdär problemet med att ladda in bilder på datorn här. Jag vill verkligen blogga nu, det är ju nu jag har tid, men så går det inte! Jag vill att det ska gå bra med bloggen, jag vill ha lite läsare, det blir så mycket roligare då. 
Ni har säkert märkt också att jag tar arkivbilder i typ vart annat inlägg ungefär och det är ju som sagt för att jag inte har haft tillgång till att ladda upp nya bilder. Jag kan ju inte heller ta bilder från mobilen, för det här är en fotoblogg, i den vill jag ha bra bilder...
Det är så svårt, vet inte vad jag ska göra, tänker i allafall inte lägga ner bloggen, men kanske tar en bloggpaus fram tills skolan börjar, jag vet faktiskt inte. Blir glad för tips! 
 
Såå, det blir kanske ingen mer bloggning två veckor framåt, vi får se helt enkelt. Puss!
 
      
   
 

VINNARNA!

(kompis) Moa
http://sparrisfoto.blogg.se/
 
Ebba
http://eebbaaa.blogg.se/
 
 
 
 
 

Fototävlingen avslutad!

Fototävlingen är nu avslutad, vinnarna kommer upp på söndag! Checka bloggen då. 
Puss
 

Länkbyte

Vi kör på mitt första länkbyte nurå. 
 
Klicka på denna fina bilden för att komma till Julias blogg! Hon är fjorton år och bloggar om bland annat djur, sin vardag och foto. Hon använder samma kamera som jag gör. Mycket fina bilder! :)  Besök den nuuu!

RSS 2.0