oncontextmenu="return false">

Photographsbycarro - Välkommen!

Hejsan och välkommen!

Jag heter Carolina, eller Carro kan man också säga. Jag är tolv år och nu har jag startat en fotoblogg eftersom jag tycker väldigt mycket om att fota! Jag hade en fotoblogg för ett par månader sedan, men den tog jag bort ganska snabbt för jag hade så få läsare och fick inga kommentarer. På denna blogg hoppas jag få mycket komentarer och mycket kritik på mina bilder för då utvecklas man och det är just det jag vill, utveckla mitt fotograferande! Det är därför jag startar denna blogg, fast också för att jag tycker om att blogga såklart! Men jag vill dela med mig av mina bilder och som sagt få mycket kritik. Men det är förbjudet att kopiera något!

Just nu använder jag mig av min mammas kamera som är en blandning mellan system och kompaktkamera. Min egna kamera är trasig, men jag siktar på att få ihop tillräckligt med pengar så att jag kan köpa systemkameran Canon Eos 1100D före sommaren. Längtar efter den. ♥ Men kameran jag använder nu funkar bra den med fast den är rätt gammal.

          


I bloggen kommer det dyka upp naturbilder, djurbilder, vatten/dropp - bilder, fotoskolor och mycket, mycket mer!

Ni kanske vill veta ungefär på vilken nivå jag ligger och några bilder kan ni se i min header. Vill ni se dem större? Här kommer de i så fall:
Det är några bilder som jag är rätt nöjd med. Vill ni se mer bilder är det bara att följa bloggen helt enkelt! :) Ge mycket kritik och kommentarer så blir jag glad.

Hoppas ni vill fortsätta läsa min blogg!


RSS 2.0