oncontextmenu="return false">

TÄVLING!

Kategori:
Foto
Tema:
Sommar
Om tävlingen:
Tävlingen går ut på att man ska fota en somrig bild, skicka den till min mail; photographsbycarro@hotmail.com . I mailet ska även namn och bloggadress ingå, men självklart får man vara med och tävla även fast man inte har någon blogg, men har ni blogg är det viktigt att ni skriver det i mailet.
Får jag över tio deltagare kommer jag att välja ut tre vinnare, får jag inte det väljer jag bara ut en, så ju fler deltagare desto större chans kan man nästan säga.
Pris:
Jag kommer att publicera vinnarens/vinnarnas bild/bilder här på bloggen, samt länka (om man har blogg alltså, har man inte det lägger jag bara upp bilden och skriver vem som fotat den.) Ska även försöka få upp bloggadresserna i menyn som får ligga där i två veckor framåt, från och med dagen då tävlingen avslutas.
Hur lång tid har man på sig? :
Jag sätter inte ut något exakt datum då tävlingen avslutas, men mins en vecka har ni på er. Kanske lägger till någon dag, men sikta in er på ungefär en vecka, runt 21 Juli avslutas tävlingen alltså.
 
Så nu är det bara att köra. MAILA, MAILA, MAILA!
PHOTOGRAPHSBYCARRO@HOTMAIL.COM, dit kan ni även maila om ni har några frågor angående tävlingen, eller så är det bara att skriva en kommentar.
         
  
 

Kommentarer
Postat av: Lina | foto & kreativitet ♥

Jag kanske är med, får tänka på det. ;)

2012-07-14 @ 13:47:14
URL: http://linaphoto.blogg.se
Postat av: Anonym

skriv ett inlägg på rosettflikkorna också <3

2012-07-14 @ 14:52:40
Postat av: Moa

skriv ett inlägg om det på rosettflikkorna också så kommer det säkert fler och tävlar ! <3

2012-07-14 @ 17:57:29
URL: http://sparrisfoto.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0